Općenito o bazenima

Ako ste odlučili  izgraditi vlastiti bazen trebate znati kakav bazen želite.

Da li će to biti montažni (na zemlji, djelomično ukopan ili potpuno ukopan), poliesterski bazen raznih dimenzija i oblika (gotova školjka od bazena), betonski bazen (po želji investitora mogu se izvesti svi mogući oblici), da li želite bazen sa preljevnim kanalom (voda je do vrha bazena) ili bazen sa skimerom (voda je 10-15 cm niža od ruba bazena), sa kojim materijalom će te obložiti bazen:keramikom, bazenskom folijom ili bojom za bazene, da li će to biti vanjski bazen ili zatvoreni bazen? Kako će te grijati vodu u bazenu (struja,plin,lož ulje,solarni grijači ili toplinskim pumpama) Kako će te održavati vodu (automatski,sa mjerno dozirnim analizatorima vode ili ručno ) Koju vrstu kemikalije želite upotrebljavati? Da li želite bazenski pokrov (solarni,zimski,sigurnosni,automatski rolo pokrov)? Možda želite pomičnu kupolu (raznih oblika i dimenzija)  Ako je bazen zatvoreni kako čete riješiti vlagu i temparaturu u prostoru (odvlaživačem ili klima komorom) Kako će te čistiti bazen (ručno ili automatski ) Kako će te ulaziti u bazen (klasične stepenice ili bazenske ljestve ) Što želite od dodatnih atrakcija:masaže, protustrujna plivanja, slapovi, rasvjeta, zvučnici, vodene igračke…?

Kako će te upravljati  tom opremom;iz bazena,automatski ili putem interneta?

MI VAM  SVE TO MOŽEMO PONUDITI I UGRADITI!

Bazensku opremu djelimo na dvije grupe:

  • osnovnu opremu
  • dodatnu opremu

Pod osnovnom opremom podrazumijevamo onu opremu bez koje bazen ne može funkcionirati a to je: podni odvod, prolaz kroz zid sa mlaznicom, preljevni odvod – skimer te filter sa pumpom.

Dodatna oprema je sve ono što nam boravak u bazenu čini još ugodnijim i jednostavnijim. Ugradbeni elementi mogu biti od ABS, INOX-a ili BRONZE. Nama su glavna i osnovna djelatnost bazeni i bazenska tehnika i sa našim dugogodišnjim iskustvom u izradi bazena nećemo vas razočarati.